waja kawat

  • deformed steel wire

    kawat baja cacad

    Tinjauan Rincian Gancang Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS Kelas: HRB400 Panjang: 12m, 9m Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: TR Modél Nomer: HRB400, BS4449 Standar Deform Nguatkeun Aplikasi Baja: AISI, ASTM, BS , DIN, GB, JIS, Diaméter Konstruksi: 6mm-50mm MOQ: 1 Ton Permukaan: Hideung / Caang / mesek dipoles / grinding permukaan Ukuran: Sadaya ukuran tiasa disaluyukeun Tipe: Babak Pasar Utama: Pasifik Kidul; Oceania; tengah wétan ; Tenggara