waja

  • China’s good quality hot rolled angle steel//MS Angle steel/galvanized Angle steel

    Kualitas alus Cina digulung panas baja sudut // MS Angle steel / galvanis Angle steel

    Perusahaan urang perenahna di Kota Tangshan, Propinsi Hebei, pangkalan produksi baja pangageungna di Cina.
    Kami ahli dina ngajual baja sudut, saluran baja sareng baja sudut galvanis anu minuhan ASTM, bs, GB, JIS sareng standar anu sanés
  • deformed steel wire

    kawat baja cacad

    Tinjauan Rincian Gancang Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS Kelas: HRB400 Panjang: 12m, 9m Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: TR Modél Nomer: HRB400, BS4449 Standar Deform Nguatkeun Aplikasi Baja: AISI, ASTM, BS , DIN, GB, JIS, Diaméter Konstruksi: 6mm-50mm MOQ: 1 Ton Permukaan: Hideung / Caang / mesek dipoles / grinding permukaan Ukuran: Sadaya ukuran tiasa disaluyukeun Tipe: Babak Pasar Utama: Pasifik Kidul; Oceania; tengah wétan ; Tenggara
  • galvanizing tube1

    tabung galvanis1

    Ihtisar Rincian Gancang Standar: ASTM, BS, DIN, GB, JIS Standard2: ASTM A106-2006, ASTM A210-1996, ASTM A53M-2007, BS 1387, BS EN10025, BS EN10219, DIN EN 10216-1-2004, DIN EN 10208-1-1998, DIN EN 10217-1-2005, DIN EN 10025, GB 3087-1999, GB / T 3091-2001, GB / T 3094-2000, JIS G3461-2005, JIS G3452-2004 Kelas Kelas: 10 # -45 #, 16Mn, A53-A369, alloy Cr-Mo, alloy Mn-V, Q195-Q345, ST35-ST52, STB35-STB42 Kelas: 10 #, 20 #, 45 #, 16Mn, A53 (A, B ), 12Cr2Mo, 15MnV, Q235, Q345, Q195, St37 ...
  • band steel

    waja band

    Ihtisar Standar: Kelas Baja GB: Q195 Tempat Asalna: Téhnik Cina: Pangobatan Permukaan Digulung Dingin: Aplikasi Galvanis: Nomer Modél Konstruksi: Jalur Baja Jeneng Brand: Euweuh Lebar: 25-395mm Panjangna: Sakumaha diperyogikeun, Sakumaha diperyogikeun Nami Produk: waja galvanis strip Type: Steel Coil / Strip Steel Surface: Smooth Galvanized Color: Zinc ketebalan: 0.12-2.0mm lebar: 25-395mm MOQ: 25 Ton Packing: Kustomisasi numutkeun sarat Kamampuhan Suplai Kamampuhan Suplai: 1000 Métrik Ton / Métrik Ton per Bulan galvani ...
  • Unequal Angle

    Angle henteu sami

    bubuka produk Wengkuan ukuran: sudut anu sami: 25 * 25mm ~ 250 * 250mm; sudut anu henteu sami: 75 * 50 ~ 200 * 125mm Standar: GB, JIS, EN, standar ASTM, standar Kelautan salapan nagara Kelas Kelas: Q235B / Q355B / Q420B tina standar GB; S235JR / S355JR / S355JO / S355J2 tina standar EN; SS400 / SS540 tina standar JIS; A36, A572 gr.50 / 60 tina standar ASTM; Gr. A, Gr. B, Gr. AH32, AH36 tina ABS, CC ...
  • Professional Manufacturers Hot Selling Angle steel/MS Angle steel/galvanized Angle steel

    Pabrikan Profesional Ngical Steel Angle steel / MS Angle steel / galvanis Angle steel

    Perusahaan urang perenahna di Kota Tangshan, Propinsi Hebei, pangkalan produksi baja pangageungna di Cina.
    Kami ahli dina ngajual baja sudut, saluran baja sareng baja sudut galvanis anu minuhan ASTM, bs, GB, JIS sareng standar anu sanés.
  • H channel steel

    H saluran baja

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Shandong, Cina Kelas: Q235B, SM490, SS400, Q345B Téhnik: Kandel Gulung Panas: 5-45mm Aplikasi: gudang, bengkel, showroom jsb Panjangna: 6-12m Standar: ASTM Flange Width: 10- 500 Kandel Flange: 2-50 Lebar Wéb: 160mm Kandel Wéb: 6-40mm Nami Merk: PREKING Nomer Modél: PRK241 Toleransi: ± 1% Layanan Pangolahan: Bending, Las, Punching, Cutting Bentuk: H-bentuk I-bentuk Ke. ..