Pabrik nangtung nangtung

Pedaran pondok:

Pabrik slag nangtung mangrupikeun alat grinding tipe tekanan hawa anu négatip, anu bakal garing ka slag sareng ngagiling slag.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pabrik slag nangtung mangrupikeun alat grinding tipe tekanan hawa anu négatip, anu bakal garing ka slag sareng ngagiling slag.
Taneuh slag ku grinding roller dina cakram grinding diwangun ku dua bagian: bagian leutik tina slag anyar kalayan kandungan cai tinggi sareng kaseueuran slag anu henteu acan réngsé kalayan kadar cai anu langkung handap. Bagéan slag anu henteu réngsé ieu mangrupikeun bahan kasar anu dipulangkeun saatos dipisahkeun ku pamisah kusabab partikel anu langkung ageung. Angin tekanan négatip anu kuat nyababkeun dua bagéan slag murag kana cakram grinding.
Dina aksi gaya sentrifugal, slag dipandu kana roller grinding bantu, sareng slag dipadetkeun ku ngirangan tiupan roller grinding tambahan. Roller grinding bantu ngajaga jarak anu tangtu tina cakram grinding, sareng dipasang dina panangan rocker kalayan beurat anu enteng pisan.
Roller grinding utami dibereskeun dina panangan rocker utama anu langkung kandel, sareng lapisan bahan anu dikonfigurasikeun digiling ku tekanan grinding. Gaya kasebut dihasilkeun ku beurat gilinding grinding nyalira sareng tekanan sistem hidrolik.
Roller coét diputer ku ngusapan ranjang anu kasar. Alat sénsor sareng wates panyangga dipasang dina panangan rocker tiasa nyegah hubungan logam langsung antara grinding roller sareng grinding disc.
Partikel terak taneuh dialungkeun kaluar ku kakuatan séntrifugal sareng ngalir ngaliwatan ring panahan. Di dieu ditéwak ku aliran udara anu naék kana cingir angin, sareng lebu sareng gas ngalir ka rohangan grinding, sahingga dikurilingan ku silinder grinding nangtung anu dilengkepan ku lapisan anu teu tahan sareng lebet kana separator bubuk. Pamisah bubuk dipasang atanapi dilas dina tong ngagiling nangtung.
Tanpa pitulung transmisi tambahan, pabrik nangtung tiasa langsung dimuat sareng dimimitian ku motor utama dina kaayaan muatan (saatos mareuman pondok). Dina raraga ngabongkar motor utama, roller grinding diangkat janten hidrolik pikeun ngirangan tekanan sistem hidrolik. Minyakna tiasa dilebetkeun kana rongga rodless tina silinder hidrolik.

SPESIFIKASI

Kapasitas nominal

NGÉNGKEUN DICETER DISC

UKURAN UKURAN MAKSIMUM

Pangurangan

MOTOR

JENIS

RÉSI gancang

JENIS

Kakuatan

Pabrik Slag nangtung
     φ4.6      90       4600      0 ~ 90 JLP330 37.7328 YRKK800-6      3000

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Coal vertical mill

      Pabrik nangtung batubara

      Pabrik batubara JGM2-113 mangrupikeun panggilingan batubara tipe roller sedeng. Bagéan na anu ngagulkeun mangrupikeun cincin puteran sareng 3 gilinding anu digulung sapanjang cincin grinding, sareng rol na dibereskeun sareng masing-masing tiasa muter dina poros na. Pikeun batubara atah anu ditumbuk murag dina ring grinding tina saluran drop batubara tengah pabrik sareng cincin grinding puteran ngalirkeun batubara atah ka raceway ring grinding ku gaya sentrifugal. Batubara atah dibusukan ku roller. ngagulung ...

    • Roller Press

      Roller Pencét

      Roller pers mangrupikeun alat grinding énggal anu dikembangkeun dina pertengahan 1980an. Téknologi extruding sareng grinding énggal anu utamina diwangun ku éta ngagaduhan pangaruh anu luar biasa dina hemat énergi, sareng nampi perhatian anu hébat ti industri semén internasional. Éta parantos janten téknologi énggal dina ngembangkeun téknologi grinding. Mesin ngadopsi prinsip kerja tina konsumsi énérgi low tina lapisan bahan tekanan-luhur sareng ngadopsi mode kerja partikel tunggal cru ...

    • Raw Vertical Mill

      Pabrik nangtung nangtung

      Pabrik nangtung atah mangrupikeun salah sahiji jenis pabrik gilinding anu dilengkepan ku 4 gilinding. Roller grinding, rocker arm, struktur pendukung sareng sistem hidrolik mangrupikeun unit kakuatan grinding, anu dibagi kana 4 kelompok sareng disusun di cakram grinding. Dina sudut pandang téknis sareng ékonomi, pabrik nangtung atah atos canggih pisan alat grindingna, dibandingkeun sareng alat grinding tradisional, éta ngagaduhan kaunggulan sapertos kieu:

    • Cement mill

      Pabrik semén

      Pabrik roller JLMS digunakeun pikeun pre-grinding of clinker semén. Prinsip kerjina nyaéta: klinker asup kana pabrik ngaliwatan sulur tengah: bahanna ragrag ka tengah cakram grinding ku gravitasi. Cakram grinding disambungkeun pageuh kana reducer sareng milih rotasi kalayan laju konstan. Rotasi kecepatan konéng tina cakram grinding ngadistribusikaeun bahan taneuh sacara rata sareng sacara horisontal dina pelapis pelapis cakram grinding, dimana ban-jinis grinding roller digegel ...

    • Cement vertical mill

      Pabrik nangtung semén

      Pabrik semén mangrupikeun parangkat anu kanggo ngagiling bahan baku semén. Prinsip damel sapertos kieu: bahan baku disuapkeun kana saluran pakan ngalangkungan tilu sakaligus klep udara-konci, sareng saluran pakan ngalegaan ka pedalaman pabrik ngalangkungan sisi pamisah. Bahanna ragrag kana tengah cakram grinding ku pangaruh gravitasi sareng aliran hawa. Cakram grinding pageuh disambungkeun sareng reducer sareng muter dina laju anu konstan. Laju nyengir tetep ...

    • Grinding roller

      Grinding gilinding

      Materi Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Bahan Ngolah Forging, Casting, Las Panas Perlakuan Panas, Normalisasi, Q&T, Induksi Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Beurat / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semén, Konstruksi, Kimia, Pangeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula sareng Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001