waja lambar

  • band steel

    waja band

    Ihtisar Standar: Kelas Baja GB: Q195 Tempat Asalna: Téhnik Cina: Pangobatan Permukaan Digulung Dingin: Aplikasi Galvanis: Nomer Modél Konstruksi: Jalur Baja Jeneng Brand: Euweuh Lebar: 25-395mm Panjangna: Sakumaha diperyogikeun, Sakumaha diperyogikeun Nami Produk: waja galvanis strip Type: Steel Coil / Strip Steel Surface: Smooth Galvanized Color: Zinc ketebalan: 0.12-2.0mm lebar: 25-395mm MOQ: 25 Ton Packing: Kustomisasi numutkeun sarat Kamampuhan Suplai Kamampuhan Suplai: 1000 Métrik Ton / Métrik Ton per Bulan galvani ...