pencét roller

  • Roller Press

    Roller Pencét

    Roller pencét mangrupikeun jinis énggal pikeun alat-alat naksir anu dikembangkeun sacara internasional dina pertengahan taun 1980an. Téknologi grinding ékstrusi énggal utamina diwangun ku éta ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina hemat énergi, sareng parantos seueur dipeunteun ku industri semén internasional salaku pangembangan pangembangan. Téknologi anyar karajinan.