Roller Pencét

Pedaran pondok:

Roller pencét mangrupikeun jinis énggal pikeun alat-alat naksir anu dikembangkeun sacara internasional dina pertengahan taun 1980an. Téknologi grinding ékstrusi énggal utamina diwangun ku éta ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina hemat énergi, sareng parantos seueur dipeunteun ku industri semén internasional salaku pangembangan pangembangan. Téknologi anyar karajinan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Roller pers mangrupikeun alat grinding énggal anu dikembangkeun dina pertengahan 1980an. Téknologi extruding sareng grinding énggal anu utamina diwangun ku éta ngagaduhan pangaruh anu luar biasa dina hemat énergi, sareng nampi perhatian anu hébat ti industri semén internasional. Éta parantos janten téknologi énggal dina ngembangkeun téknologi grinding. Mesin ngadopsi prinsip kerja tina konsumsi énérgi low tina lapisan bahan tekanan-luhur sareng ngadopsi modeu kerja tina partikel tunggal naksir dina grup. Saatos ékstrusi tekanan tinggi tina bahan rapuh (tekanan dina zona tekanan pakakasna sakitar 15 MPa, ukuran partikel bahan na gancang turun. Kandungan bubuk bubuk kirang ti 0,08mm ngahontal 20% ~ 30%, sareng matéri 2mm ngahontal langkung ti 70%, sareng aya réa-réa retakan dina sadaya bahan anu diekstrusi, sahingga dina prosés grinding salajengna, konsumsi énergi anu diperyogikeun dikirangan pisan. Numutkeun data anu aya hubunganana sareng pangalaman praktis kami, dibandingkeun kana sistem grinding anu henteu dilengkepan ku roller press, sistem grinding anu dilengkepan roller press tiasa ningkatkeun produksi 50% ~ 200%, konsumsi listrik per unit tiasa ngirangan 20% ~ 35%. Di Salaku tambahan, kusabab kaénna leutik tina roller, konsumsi listrik per pabrik seueur dikirangan. Samentawis éta, noise sareng lebu alat-alat damelna rendah, anu ningkatkeun lingkungan kerja sareng pinuh nunjukkeun manpaat ékonomi sareng sosial na anu saé.

Awak utama pakakasna nyaéta dua rol puteran anu sabalikna, bahan rapuh dihasilkeun kana tong timbangan anu dilengkepan ku sél beban, sareng ngalirkeun alat dahar tina roller press, sareng didamel kana dua ukuran anu sami, rol rotasi relatif, roller narik bahan kana celah roller, sawaktos éta roller pencét tekanan tinggi kana bahan pikeun ngajantenkeunana janten bahan bahan jajan, tungtungna murag tina celah antara dua rol, ngaliwat pelepasan debit, sasari ku alat-alat anu ngirimkeun sareng bahan-bahanna langkung bubarkeun sareng ngagiling dina bagian prosés salajengna.

SPESIFIKASI

Ngalangkungan Kamampuh(t / jam)

LINEAR VELOCITY OF ROLLER (m / s)

UKURAN UKURAN MAKSIMUM

Pangurangan

MOTOR

JENIS

RÉSI gancang

JENIS

Kakuatan

1200×800

180-230

1.309

0 ~ 30

PGT-50

71

YKK4508-4

500

1400×1000

350-400

1.36

0 ~ 50

JGXP650-WX1

79.5125

YKK4503-4

560

1600×1400

600-800

1,57

0 ~ 80

JGXP1120

   79.34

YRKK560-4

         1120


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Raw Vertical Mill

      Pabrik nangtung nangtung

      Pabrik nangtung atah mangrupikeun salah sahiji jenis pabrik gilinding anu dilengkepan ku 4 gilinding. Roller grinding, rocker arm, struktur pendukung sareng sistem hidrolik mangrupikeun unit kakuatan grinding, anu dibagi kana 4 kelompok sareng disusun di cakram grinding. Dina sudut pandang téknis sareng ékonomi, pabrik nangtung atah atos canggih pisan alat grindingna, dibandingkeun sareng alat grinding tradisional, éta ngagaduhan kaunggulan sapertos kieu:

    • Cement mill

      Pabrik semén

      Pabrik roller JLMS digunakeun pikeun pre-grinding of clinker semén. Prinsip kerjina nyaéta: klinker asup kana pabrik ngaliwatan sulur tengah: bahanna ragrag ka tengah cakram grinding ku gravitasi. Cakram grinding disambungkeun pageuh kana reducer sareng milih rotasi kalayan laju konstan. Rotasi kecepatan konéng tina cakram grinding ngadistribusikaeun bahan taneuh sacara rata sareng sacara horisontal dina pelapis pelapis cakram grinding, dimana ban-jinis grinding roller digegel ...

    • Cement vertical mill

      Pabrik nangtung semén

      Pabrik semén mangrupikeun parangkat anu kanggo ngagiling bahan baku semén. Prinsip damel sapertos kieu: bahan baku disuapkeun kana saluran pakan ngalangkungan tilu sakaligus klep udara-konci, sareng saluran pakan ngalegaan ka pedalaman pabrik ngalangkungan sisi pamisah. Bahanna ragrag kana tengah cakram grinding ku pangaruh gravitasi sareng aliran hawa. Cakram grinding pageuh disambungkeun sareng reducer sareng muter dina laju anu konstan. Laju nyengir tetep ...

    • Slag vertical mill

      Pabrik nangtung nangtung

      Pabrik slag nangtung mangrupikeun alat grinding tipe tekanan hawa anu négatip, anu bakal garing ka slag sareng ngagiling slag. Taneuh slag ku grinding roller dina cakram grinding diwangun ku dua bagian: bagian leutik tina slag anyar kalayan kandungan cai tinggi sareng kaseueuran slag anu henteu acan réngsé kalayan kadar cai anu langkung handap. Bagéan slag anu henteu réngsé ieu mangrupikeun bahan kasar anu dipulangkeun saatos dipisahkeun ku pamisah kusabab partikel anu langkung ageung. Angin tekanan négatip anu kuat nyababkeun ...

    • Coal vertical mill

      Pabrik nangtung batubara

      Pabrik batubara JGM2-113 mangrupikeun panggilingan batubara tipe roller sedeng. Bagéan na anu ngagulkeun mangrupikeun cincin puteran sareng 3 gilinding anu digulung sapanjang cincin grinding, sareng rol na dibereskeun sareng masing-masing tiasa muter dina poros na. Pikeun batubara atah anu ditumbuk murag dina ring grinding tina saluran drop batubara tengah pabrik sareng cincin grinding puteran ngalirkeun batubara atah ka raceway ring grinding ku gaya sentrifugal. Batubara atah dibusukan ku roller. ngagulung ...

    • Grinding roller

      Grinding gilinding

      Materi Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Bahan Ngolah Forging, Casting, Las Panas Perlakuan Panas, Normalisasi, Q&T, Induksi Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Beurat / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semén, Konstruksi, Kimia, Pangeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula sareng Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001