waja profil

  • China’s good quality hot rolled angle steel//MS Angle steel/galvanized Angle steel

    Kualitas alus Cina digulung panas baja sudut // MS Angle steel / galvanis Angle steel

    Perusahaan urang perenahna di Kota Tangshan, Propinsi Hebei, pangkalan produksi baja pangageungna di Cina.
    Kami ahli dina ngajual baja sudut, saluran baja sareng baja sudut galvanis anu minuhan ASTM, bs, GB, JIS sareng standar anu sanés
  • Unequal Angle

    Angle henteu sami

    bubuka produk Wengkuan ukuran: sudut anu sami: 25 * 25mm ~ 250 * 250mm; sudut anu henteu sami: 75 * 50 ~ 200 * 125mm Standar: GB, JIS, EN, standar ASTM, standar Kelautan salapan nagara Kelas Kelas: Q235B / Q355B / Q420B tina standar GB; S235JR / S355JR / S355JO / S355J2 tina standar EN; SS400 / SS540 tina standar JIS; A36, A572 gr.50 / 60 tina standar ASTM; Gr. A, Gr. B, Gr. AH32, AH36 tina ABS, CC ...
  • Professional Manufacturers Hot Selling Angle steel/MS Angle steel/galvanized Angle steel

    Pabrikan Profesional Ngical Steel Angle steel / MS Angle steel / galvanis Angle steel

    Perusahaan urang perenahna di Kota Tangshan, Propinsi Hebei, pangkalan produksi baja pangageungna di Cina.
    Kami ahli dina ngajual baja sudut, saluran baja sareng baja sudut galvanis anu minuhan ASTM, bs, GB, JIS sareng standar anu sanés.
  • H channel steel

    H saluran baja

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Shandong, Cina Kelas: Q235B, SM490, SS400, Q345B Téhnik: Kandel Gulung Panas: 5-45mm Aplikasi: gudang, bengkel, showroom jsb Panjangna: 6-12m Standar: ASTM Flange Width: 10- 500 Kandel Flange: 2-50 Lebar Wéb: 160mm Kandel Wéb: 6-40mm Nami Merk: PREKING Nomer Modél: PRK241 Toleransi: ± 1% Layanan Pangolahan: Bending, Las, Punching, Cutting Bentuk: H-bentuk I-bentuk Ke. ..