Proyék pamekaran téknologi JMEE kéngingkeun hadiah kadua ka-14 Gedong Nasional Mesin Mesin Téhnologi Inovasi Award

Anyar-anyar ieu, Asosiasi Industri Mesin Mesin Bahan Bina Cina ngumumkeun proyék unggul 14 Bahan Bangun Mesin Mesin Industri Téhnologi Inovasi Award, sareng Jidong Equipment R&D Center "Panilitian ngeunaan Kurva Penggilingan Vertikal pikeun Ngaronjat Produksi sareng Pangurangan Konsumsi" ngagaduhan hadiah kadua.

Ngandelkeun yayasan industri anu kuat tina BBMG Jidong Semén sareng téknologi permukaan anu indah ti Jidong Wekeley Company, pusat R&D nyimpulkeun bentuk rol grinding nangtung, grinding gilinding sareng kaayaan maké liner tina seueur perusahaan semén, sareng museur kana prosés produksi. Pikeun masalah anu luar biasa sapertos kaén lapisan las gancang sareng kaluaran awal teu stabil saatos permukaan, analisis téoritis sareng démo solusi dilaksanakeun pikeun milarian kurva grinding nangtung anu optimal. Inovasi utama proyék ieu: Mimiti, gambar desain numutkeun jangkungna lapisan bahan damel anu saéstuna, ningkatkeun luas grinding anu épéktip pikeun pabrik nangtung; kadua, jadikan pangaluyuan anu cocog numutkeun kurva anggoan baju baju sareng liner dina kaluaran pangluhurna pikeun mastikeun kaluaran awal saatos permukaan pabrik nangtung. Di puncakna.

Ku ningkatkeun aréa grinding anu épéktip tina pabrik nangtung sareng ngalegaan kurva nganggo roller liner, umur jasa roller liner tiasa ningkat sacara hadé, sareng daérah sareng bentuk cincin hawa tiasa disaluyukeun numutkeun parobihan volume debit slag, sahingga ngirangan bédana tekanan internal pabrik, sareng ngahontal kanaékan produksi sareng konsumsi. tujuan tina. Pusat R&D ngahijikeun épék saleresna tina sagala aspek proyék, ningkatkeun deteksi permukaan sareng rencana optimalisasi cincin udara, sareng ngawangun dukungan téknis anu kuat pikeun pangropéa pabrik nangtung tina perusahaan semén sareng kanaékan produksi sareng konsumsi.


Pos waktos: Okt-13-2020