Sékrési lengkep dividén restrukturisasi, kakuatan komprehensif ningkat sacara signifikan

Kana perusahaan insulator porselen listrik Tangshan tegangan tinggi, mesin lokakarya ngageroan, jalur produksi dina operasi lengkep. Di bengkel baseuh, sateuacan midsummer, pagawé nganggo baju pondok pondok ngésang ngésang, damel di lembur kanggo mesen. Di luar gudang, tautan pangiriman sibuk sareng tertib. Kusabab logo BBMG tiasa ditingali dimana-mana di pabrik, budaya BBMG sareng budaya damel salaku inti parantos diintegrasikeun kana manah unggal padamel.

Dina waktos éta, BBMG nyalametkeun perusahaan isolator porsélin listrik tegangan luhur di ambang bangkrut. Salami opat taun ka tukang réorganisasi, BBMG parantos masihan perusahaan voltase listrik isolator tegangan tinggi dukungan hébat dina hal pembiayaan, pangwangunan tim bakat, sareng résolusi masalah anu ditingalkeun ku sajarah, ngajantenkeun perusahaan isolator porsélén listrik-voltase enteng dilebetkeun kana perang, sadar giliran éndah ti kabangkrutan kana kauntungan.

Reputasi anu saé tina BBMG Group, pangaruh mérek domestik sareng internasional sareng kakuatan komprehensif ratusan milyaran pendapatan parantos ngajantenkeun perusahaan isolator listrik porselen listrik milik kulawarga ageung Grup BBMG ngempelkeun deui konsumén saatos genep taun tiiseun di pasar insulator porselin pos lempeng. Kapercayaan perusahaan khusus diakuan ku pasar Grid Nagara kalayan halangan lebet anu tinggi sareng sarat anu tinggi pikeun reputasi perusahaan sareng kualitas produk. Dina Pébruari 2018, perusahaan insulator porsélin listrik tegangan tinggi kéngingkeun nawar pikeun State Grid Direct Recruiting Zhangbei Flexible DC Project, anu munggaran proyek démo konci domestik. State Grid Pass ngagambarkeun posisi perusahaan isolator porselen listrik tegangan tinggi dina industri porselin kolom lempeng parantos ningkat. Dina Olimpiade Usum tiis 2022 proyék DC fléksibel, konsumsi perusahaan isolator porsélin listrik tegangan tinggi nyumbang 50%. Kusabab didirikeunna pabrik insulator porsélin listrik tegangan tinggi, Grid Nagara kéngingkeun tawaran tinggi énggal. Grid nagara rengking kahiji di industri, sareng pendapatan penjualan ningkat ku 102% taun ka taun. Perusahaan isolator Porsélén Listrik neraskeun pasar insulator keramik pilar anu parantos kaganggu salami mangtaun-taun, sareng pendapatan penjualan na ningkat ku 70% taun ka taun. Hingga Oktober 2019, perusahaan insulator porselen listrik tegangan tinggi parantos pinuh mulangkeun sadayana palanggan dina tilu pasar utama pasar grid nasional, pasar switchyard, sareng pasar luar negeri.

Perusahaan insulator porsélin listrik voltér anu réorganisasi anu tinggi, dina raraga ningkatkeun kualitas operasi sareng ningkatkeun daya saing pasar, usaha manajemén anu langkung kuat dina ngirangan biaya sareng ningkatkeun efisiensi. Dina inovasi desain prosés, tingkatkeun tingkat pemanfaatan tanur, pondokkeun waktos némbakan sareng ngirangan konsumsi gas; dina pamekaran asesoris logam, ngaganti stainless steel ku bahan aluminium pikeun ngirangan biaya pengadaan. Ayeuna, porselen kolom lempeng 3 juta anu dilebetkeun kana pasar sadayana aman pikeun dijalankeun sareng kacilakaan enol. Ayeuna, kapasitas produksi perusahaan isolator porselen listrik tegangan luhur kadua di nagara éta, prosés produksi réngking dina tingkat terkemuka di industri, kualitas produk rengking dina tilu luhur di nagara éta, sareng daya saing pasar sareng mérek pangaruhna terus ningkat.A`IF4}I}T5_P(WLINOTO`3R


Waktos Post: Jul-10-2020