Peringkat BBMG Grup's 50 Top Perusahaan Perusahaan Cina Ngahontal Tinggi Anyar

Ti 27 Séptémber dugi ka 28 Séptémber, "2020 Cina Top 500 Perusahaan Summit Forum" anu diayakeun ku Confederasi Perusahaan Cina sareng Asosiasi Pengusaha Cina diayakeun di Zhengzhou. Langkung ti 1.200 jalma, kalebet seueur pangusaha, ahli sareng sarjana anu kawéntar, sareng perwakilan média mainstream ti 500 perusahaan domestik teratas, ngiringan dina rapat éta sareng nyarioskeun pangwangunan perusahaan. Wang Zhongyu, Présidén Gabungan Perusahaan Cina sareng Asosiasi Pengusaha Cina, masihan laporan intisari ngeunaan topik "Nyanghareupan Tantangan salaku Ngusahakeun Nyiptakeun Prospék Anyar pikeun Pengembangan Usaha Ageung".

图片 2

BBMG urutan nomer 180 diantara 500 perusahaan Tionghoa anu paling luhur dina taun 2020 kalayan prestasi anu saé, dugi 3 tempat taun-taun; rengking ka-74 diantawis 500 perusahaan manufaktur Cina top di 2020, dugi 4 tempat sataun-taun; rengking diantara 100 perusahaan terkemuka di industri berkembang strategis Cina di 2020 réngking 57, naék 7 tempat taun-taun, sareng sadayana tilu réngking ningkat dibandingkeun 2019. Dina nyanghareupan lingkungan éksternal anu rumit sareng parah, daya saing bisnis utama BBMG ngagaduhan parantos ditingkatkeun sacara signifikan, nunjukkeun prestasi réformasi sareng inovasi.

BBMG Group's 2020 Top 500 Chinese Enterprises Rankings Reached a New High

Téma forum gempungan ieu nyaéta "Pendidikan mesin anyar: pamekaran perusahaan ageung dina parobihan". Para pamilon ogé fokus kana "Forum Pengembangan Manufaktur anu berkualitas", "Ngamaénkeun mesin anyar sareng muka gim anyar, sareng nyepetkeun pamekaran industri informasi éléktronik." "Forum Pengembangan Industri Kaamanan Émbaran Kaopat" sareng "Pangwangunan Hubungan Buruh anu harmonis dina Usaha dina Pola Pangwangunan Anyar" sareng topik-topik anu sanésna ditukeurkeun, sareng aranjeunna babarengan ngabahas pamikiran strategis pikeun ngokolakeun kasempetan énggal sareng muka buruan énggal dina kaayaan anu barobah. . BBMG bakal nyandak kasempetan ieu pikeun terus ngamajukeun kualitas kelompok anu langkung luhur, standar anu langkung luhur sareng pangwangunan anu langkung berkelanjutan, sareng ngupayakeun nyiptakeun kaayaan énggal pikeun pamekaran kualitas luhur grup.

Ambang pikeun 500 perusahaan Cina top di 2020 nyaéta 35,96 milyar yuan dina pendapatan operasional. Perusahaan-perusahaan anu parantos didaptarkeun ngahontal total pendapatan 86,02 triliun yuan, paningkatan 6,92 triliun yuan tibatan taun kamari, sareng tingkat pertumbuhan 8,75%.

 


Pos waktos: Okt-13-2020