H saluran baja

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Shandong, Cina
Kelas:
Q235B, SM490, SS400, Q345B
Téhnik:
Panas Digulung
Kandel:
5-45mm
Aplikasi:
gudang, bengkel, showroom jsb.
Panjangna:
6-12m
Standar:
ASTM
Lebar Flange:
10-500
Kandel Flange:
2-50
Lebar Wéb:
160mm
Kandel Wéb:
6-40mm
Ngaran mérek:
PREKING
Jumlah modél:
PRK241
Toleransi:
± 1%
Layanan Ngolah:
Bending, Las, Punching, Cutting
Wangun:
H-bentuk I-bentuk
Kecap konci:
Balok Profil
Permukaan:
Beungeut Karbon Hideung
Sertipikat:
ISO9001 / SGS / BV
Syarat pamayaran:
30% TT + 70% Kasaimbangan
MOQ:
1 Ton

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Cement mill

      Pabrik semén

      Pabrik roller JLMS digunakeun pikeun pre-grinding of clinker semén. Prinsip kerjina nyaéta: klinker asup kana pabrik ngaliwatan sulur tengah: bahanna ragrag ka tengah cakram grinding ku gravitasi. Cakram grinding disambungkeun pageuh kana reducer sareng milih rotasi kalayan laju konstan. Rotasi kecepatan konéng tina cakram grinding ngadistribusikaeun bahan taneuh sacara rata sareng sacara horisontal dina pelapis pelapis cakram grinding, dimana ban-jinis grinding roller digegel ...

    • Coal vertical mill

      Pabrik nangtung batubara

      Pabrik batubara JGM2-113 mangrupikeun panggilingan batubara tipe roller sedeng. Bagéan na anu ngagulkeun mangrupikeun cincin puteran sareng 3 gilinding anu digulung sapanjang cincin grinding, sareng rol na dibereskeun sareng masing-masing tiasa muter dina poros na. Pikeun batubara atah anu ditumbuk murag dina ring grinding tina saluran drop batubara tengah pabrik sareng cincin grinding puteran ngalirkeun batubara atah ka raceway ring grinding ku gaya sentrifugal. Batubara atah dibusukan ku roller. ngagulung ...

    • Permanent magnet direct-drive electric roller

      Magnét permanén langsung-nyetir roller listrik

      lebar band (mm) panjang (mm) diameter (mm) kakuatan (KW) torsi (KNm) tape speed (m / s) 500 650 500 5.5-11 0.54-1.09 2.5 650 800 500、630 5.5-45 0.54-5.65 1.25 -2.5 800 950 500 ~ 800 5.5-132 0.43-16.72 1-3.15 1000 1150 500 ~ 1400 7.5-500 0.46-69.96 1-5 1200 1400 500 ~ 1400 15-630 0.74-88.16 1-5 1400 1600 800 ~ 1400 550710 4.39-99.35 1-5 1600 1800 1000 ~ 1400 110-800 11-111.94 1-5

    • 170kV station porcelain post insulator meets customer standard requirements

      170kV stasion porselen pos insulator minuhan cu ...

      Produk Utama kalebet AC sareng DC 10kV-1100kV isolator pos-pos porselen, kaluaran taunan 110kV ka luhur langkung ti 180.000 buah, sareng kaluaran insulator sareng pangsa pasar parantos teras-terasan di industri pos insulator di Cina pikeun mangtaun-taun. Produk kami utamina dianggo di pembangkit listrik UHV. 1. kami mangrupikeun pemasok insulator State Grid Power, Grid Daya Selatan sareng alat-alat listrik Voltase utama didamel di Cina, a ...

    • 330kV station porcelain post insulator is the best quality in China

      330kV stasiun porsélin pos insulator nyaéta b ...

      Produk Utama kalebet AC sareng DC 10kV-1100kV isolator pos-pos porselen, kaluaran taunan 110kV ka luhur langkung ti 180.000 buah, sareng kaluaran insulator sareng pangsa pasar parantos teras-terasan di industri pos insulator di Cina pikeun mangtaun-taun. Produk kami utamina dianggo di pembangkit listrik UHV. 1. kami mangrupikeun pemasok insulator State Grid Power, Grid Daya Selatan sareng alat-alat listrik Voltase utama didamel di Cina, a ...

    • 11kV-1100kV station porcelain post insulator conforming to standards of IEC and ANSI.

      11kV-1100kV stasiun porselen pos insulator co ...

      Kami nyayogikeun insulator pos inti padet ku tegangan anu kapeunteun 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kami bakti ka stasiun insulator pos ti 1952, ngaliput kalolobaan pasar Éropa sareng Amérika. Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun kalayan tulus. Produk Utama kalebet AC sareng DC 10kV-1100kV isolator pos-pos porsélin, kaluaran taunan 110kV ka luhur langkung ti 180.000 potongan, sareng insulator outpu ...