alat-alat grinding sareng suku cadang

  • Grinding roller

    Grinding gilinding

    Materi Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Bahan Ngolah Forging, Casting, Las Panas Perlakuan Panas, Normalisasi, Q&T, Induksi Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Beurat / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semén, Konstruksi, Kimia, Pangeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula sareng Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001
  • Roller Press

    Roller Pencét

    Roller pencét mangrupikeun jinis énggal pikeun alat-alat naksir anu dikembangkeun sacara internasional dina pertengahan taun 1980an. Téknologi grinding ékstrusi énggal utamina diwangun ku éta ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina hemat énergi, sareng parantos seueur dipeunteun ku industri semén internasional salaku pangembangan pangembangan. Téknologi anyar karajinan.
  • Raw Vertical Mill

    Pabrik nangtung nangtung

    Pabrik nangtung bahan baku nyaéta pabrik gilinding anu dilengkepan ku 4 gilinding.
  • Coal vertical mill

    Pabrik nangtung batubara

    Pabrik batubara JGM2-113 mangrupikeun pabrik gilinding sedeng. Bagian ngagiling na diwangun ku cincin ngagiling puteran sareng tilu rol grinding anu tetep sareng muter diri anu ngalir sapanjang cincin grinding.
  • Cement vertical mill

    Pabrik nangtung semén

    Pabrik semén nangtung dipaké pikeun ngagiling bahan baku semén. Prinsip kerjina nyaéta: bahan baku ngasupkeun pipa debit ngaliwatan klep konci udara tilu arah, sareng pipa debit asup ka jero pabrik liwat sisi pamisah.
  • Cement mill

    Pabrik semén

    Pabrik roller JLMS digunakeun pikeun pre-grinding of clinker semén.
  • Slag vertical mill

    Pabrik nangtung nangtung

    Pabrik slag nangtung mangrupikeun alat grinding tipe tekanan hawa anu négatip, anu bakal garing ka slag sareng ngagiling slag.