tabung galvanis1

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Standar:  ASTM, BS, DIN, GB, JIS
Standar2:  ASTM A106-2006, ASTM A210-1996, ASTM A53M-2007, BS 1387, BS EN10025, BS EN10219, DIN EN 10216-1-2004, DIN EN 10208-1-1998, DIN EN 10217-1-2005, DIN EN 10025, GB 3087-1999, GB / T 3091-2001, GB / T 3094-2000, JIS G3461-2005, JIS G3452-2004
Kelompok Kelas:  10 # -45 #, 16Mn, A53-A369, alloy Cr-Mo, alloy Mn-V, Q195-Q345, ST35-ST52, STB35-STB42
Kelas:  10 #, 20 #, 45 #, 16Mn, A53 (A, B), 12Cr2Mo, 15MnV, Q235, Q345, Q195, St37-2, STB35
Kandel:  0,6 - 30 mm
Bentuk Bagean:  Alun-alun
Diaméter luar:  10 * 10-600 * 600mm
Tempat Asalna:  Tianjin, Cina
Aplikasi:  Pipa Struktur
Téhnik:  ERW
Sertifikasi:  ISO ABS
Perawatan permukaan:  diminyakan, dicét atanapi sakumaha paménta
Pipa Khusus:  Pipa Tembok Kandel
Paduan Atanapi Henteu:  Henteu alloy
Toleransi:  ± 5%
Jenis:  Tabung Pasagi
Menengah Atanapi Henteu:  Henteu sékundér
Panjangna:  5.8m-12m atanapi sakumaha diperlukeun
ngetik:  ERW
pabrik:  enya
stock:  enya
Palapis Zn:  60-400g / m2 sakumaha paménta
pamariksaan:  pamariksaan pihak katilu tiasa ditampi
paking:  n kebat, bungkus laut
istilah dagang:  FOB, CIF, CFR

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Grinding roller

      Grinding gilinding

      Materi Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Bahan Ngolah Forging, Casting, Las Panas Perlakuan Panas, Normalisasi, Q&T, Induksi Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Beurat / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semén, Konstruksi, Kimia, Pangeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula sareng Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001

    • 125type bag cage

      Kandang kantong 125type

      Bahan / Rengse Karbon Steel / Steel Ringan Galvanized Steel 304 Stainless Steel 316 Stainless Steel Epoxy Coated (High Temp <325 °) Inconnel 600 atanapi 601 Vertical Wires 10, 12, 20, 5, 6, 8, 16, 24 Wau Gauges 10, 11, 12, 7, 9, 13 Diaméter 4 "- 6 1/8" Panjangna 6 "- 12" Kandang Bentuk Buleud Oval Amplop Kandang Top Gaya Digulung Flange (Dihurungkeun Turun Flange) Kerah Pamisah (Rolled Band) Slotted Sadaya Gaya Kawat Pamisah Cage Kandang Bawah Gaya ...

    • H channel steel

      H saluran baja

      Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Shandong, Cina Kelas: Q235B, SM490, SS400, Q345B Téhnik: Kandel Gulung Panas: 5-45mm Aplikasi: gudang, bengkel, showroom jsb Panjangna: 6-12m Standar: ASTM Flange Width: 10- 500 Kandel Flange: 2-50 Lebar Wéb: 160mm Kandel Wéb: 6-40mm Nami Merk: PREKING Nomer Modél: PRK241 Toleransi: ± 1% Layanan Pangolahan: Bending, Las, Punching, Cutting Bentuk: H-bentuk I-bentuk Ke. ..

    • 11kV-1100kV station porcelain post insulator conforming to standards of IEC and ANSI.

      11kV-1100kV stasiun porselen pos insulator co ...

      Kami nyayogikeun insulator pos inti padet ku tegangan anu kapeunteun 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kami bakti ka stasiun insulator pos ti 1952, ngaliput kalolobaan pasar Éropa sareng Amérika. Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun kalayan tulus. Produk Utama kalebet AC sareng DC 10kV-1100kV isolator pos-pos porsélin, kaluaran taunan 110kV ka luhur langkung ti 180.000 potongan, sareng insulator outpu ...

    • Unequal Angle

      Angle henteu sami

      bubuka produk Wengkuan ukuran: sudut anu sami: 25 * 25mm ~ 250 * 250mm; sudut anu henteu sami: 75 * 50 ~ 200 * 125mm Standar: GB, JIS, EN, standar ASTM, standar Kelautan salapan nagara Kelas Kelas: Q235B / Q355B / Q420B tina standar GB; S235JR / S355JR / S355JO / S355J2 tina standar EN; SS400 / SS540 tina standar JIS; A36, A572 gr.50 / 60 tina standar ASTM; Gr. A, Gr. B, ...

    • 330kV station porcelain post insulator is the best quality in China

      330kV stasiun porsélin pos insulator nyaéta b ...

      Produk Utama kalebet AC sareng DC 10kV-1100kV isolator pos-pos porselen, kaluaran taunan 110kV ka luhur langkung ti 180.000 buah, sareng kaluaran insulator sareng pangsa pasar parantos teras-terasan di industri pos insulator di Cina pikeun mangtaun-taun. Produk kami utamina dianggo di pembangkit listrik UHV. 1. kami mangrupikeun pemasok insulator State Grid Power, Grid Daya Selatan sareng alat-alat listrik Voltase utama didamel di Cina, a ...