Taros Kami

Tangshan Jidong Mékanis sareng Alat Listrik Co., Ltd.

Alamat

Gedong Qixin, 15 xinhua dong dao, distrik lubei, kota tangshan, propinsi hebei, cina ince, cina

Telepon

Penjualan: 0086-18032500996

Sokongan: 0086-13373153253

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami