waja band

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar

Standar: GB
Kelas Baja: Q195
Tempat Asalna: Cina
Téhnik: Tiis Digulung
Perawatan permukaan: Galvanis
Aplikasi: Pangwangunan
Nomer modél: Steel Steel
Ngaran mérek: Teu aya
Lebar: 25-395mm
Panjangna: Sakumaha diperyogikeun, Sakumaha diperyogikeun
Ngaran produk: strip baja galvanis
Jenis: Steel Coil / Strip Steel
Permukaan: Lemes Galvanis
Warna: Séng
kandel: 0.12-2.0mm
rubak: 25-395mm
MOQ: 25 ton
Paking: Kustomisasi numutkeun sarat

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai:
1000 métrik Ton / métrik ton per Bulan galvanis baja coil / Strip Steel
Ngaran : strip baja galvanis
Ketik Steel Coil / Steel Steel
Permukaan Gamelan Galvanis
Panjangna
Sakumaha diperyogikeun
kandelna 0.12-2.0mm
Bahan Q195
rubak 25-395mm
Istilah pamayaran T / T, L / C atos katingali atanapi jaminan Perdagangan Alibaba.com
Istilah pangiriman FOB / CIF / CFR
Palabuhan ngamuat port Tianjin atanapi palabuhan naon waé di Cina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Cement mill

      Pabrik semén

      Pabrik roller JLMS digunakeun pikeun pre-grinding of clinker semén. Prinsip kerjina nyaéta: klinker asup kana pabrik ngaliwatan sulur tengah: bahanna ragrag ka tengah cakram grinding ku gravitasi. Cakram grinding disambungkeun pageuh kana reducer sareng milih rotasi kalayan laju konstan. Rotasi kecepatan konéng tina cakram grinding ngadistribusikaeun bahan taneuh sacara rata sareng sacara horisontal dina pelapis pelapis cakram grinding, dimana ban-jinis grinding roller digegel ...

    • kiln nose is China’s high-quality heat-resistant steel guard plate

      irung kiln nyaéta kualitas luhur-panas Cina ...

      Bahan dina tungku puteran bakal dileupaskeun ka luar sareng condong awak tanur saatos kalsinasi réngsé. Stop kontak biasana ayana dina sirah kiln tina rotary kiln. Ku alatan éta, pelindung hulu sirah tanur kudu dikuatkeun dina sirah kiln. Fungsi utama penjaga sirah kiln nyaéta ngajaga pinuh silinder sirah tungku tina pembakaran, korosi sareng deformasi, sareng ngajaga sareng manjangkeun umur jasa tina kiln hea ...

    • deformed steel wire

      kawat baja cacad

      Tinjauan Rincian Gancang Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS Kelas: HRB400 Panjang: 12m, 9m Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: TR Modél Nomer: HRB400, BS4449 Standar Deform Nguatkeun Aplikasi Baja: AISI, ASTM, BS , DIN, GB, JIS, Diaméter Konstruksi: 6mm-50mm MOQ: 1 Ton Permukaan: Hideung / Caang / mesek dipoles / grinding permukaan Ukuran: Sadaya ukuran tiasa disaluyukeun Tipe: Babak Pasar Utama: Pasifik Kidul; Oceania; tengah wétan ; Tenggara

    • Grinding roller

      Grinding gilinding

      Materi Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Bahan Ngolah Forging, Casting, Las Panas Perlakuan Panas, Normalisasi, Q&T, Induksi Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Beurat / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semén, Konstruksi, Kimia, Pangeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula sareng Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001

    • kiln support roller

      roller dukungan kiln

      Ukuran sareng beurat Nami Ukuran Beurat KG Kiln roller rol Ф1400 × 900 10100 2. komponén kimia : - Bahanna: GS-28Mn6N TGL14395 / 02 C% 0.25-0.32 P (maks)% 0,40 Si% 0.20-0.40 S (max)% 0.40 Mn% 1.40-1.70 Bahan na: 25CrMo4 EN10083-1 C% 0.22-0.29 P% ≤0.035 Si% ≤0,40 S% ≤0.045 Mn% 0.60-0.90 Cr% 0.90-1.20 Mo% 0.15-0.30 Bahan : ST60- 2-TGL 7960 C% 0.38-0.49 P% -0.045 Si% 0.17-0.37 S% -0.045 Mn% 0.50-0.80 Cr% -0,30 Ni% -0,30 Cu% -0,30 Anu mat ...

    • Slag vertical mill

      Pabrik nangtung nangtung

      Pabrik slag nangtung mangrupikeun alat grinding tipe tekanan hawa anu négatip, anu bakal garing ka slag sareng ngagiling slag. Taneuh slag ku grinding roller dina cakram grinding diwangun ku dua bagian: bagian leutik tina slag anyar kalayan kandungan cai tinggi sareng kaseueuran slag anu henteu acan réngsé kalayan kadar cai anu langkung handap. Bagéan slag anu henteu réngsé ieu mangrupikeun bahan kasar anu dipulangkeun saatos dipisahkeun ku pamisah kusabab partikel anu langkung ageung. Angin tekanan négatip anu kuat nyababkeun ...