Tentang Kami

jsdgfhk

Tangshan Jidong Mékanis sareng Alat Listrik Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Tangshan Jidong Mékanis sareng Alat Listrik Co., Ltd mangrupikeun perusahaan berorientasi jasa produksi anu komprehensif, éta mangrupikeun usaha patungan ku Tangshan Jidong Equipment & Engineering Co., Ltd sareng Tangshan Jidong Cement Co., Ltd. Éta mangrupikeun platform hosting tina integrasi sistematis , manajemén terpusat sareng operasional integratif sumberdaya internal Grup Pengembangan Jidong. Perusahaan gaduh saratus taun pangalaman ngadamel peralatan sareng langkung ti 30 taun pangalaman pangropéa pikeun prosés produksi semén garing anyar.

Usaha inti ngaliput perlengkapan semén sareng suku cadang persediaan, alat-alat sareng perawatan suku cadang, inovasi téknis sareng ukuran, operasi sareng perawatan lini produksi, konsultasi manajemén sareng sajabana pikeun nyayogikeun solusi sistematis anu propésional pikeun konsumén.

pic

Inti kami

Bisnis inti:

Tilu pusat bisnis :

1. platform jasa e-commerce
2. Perdagangan online pikeun produk standar
Solusi 3.Custom dina produk profésional, proyék pangropéa sareng jasa téknis
4. Bagikeun inventaris diantara perusahaan anggota.

pusatna nyayogikeun jasa pamariksaan pikeun alat pikeun ngirangan sesar darurat situs, sareng ningkatkeun stabilitas ngajalankeun peralatan. 

Dalapan usaha sapertos kieu:

Tim Téknis Profesional :

1. kalibrasi sistem pikeun lini produksi
2. ngawaskeun geter,
3. ngawaskeun teu kaundulan,
4. uji coba minyak sareng analisis
5. tés pakampungan pondasi,
6. deteksi suhu
7.motor monitoring
8. tés anu dinamis sareng statis tina tanaga rotary.

1.Tilu ISO analis geter sertifikasi internasional
2.Tiga Ⅱingkat insinyur NDT
3,32 listrik, mékanis, prosés, pembangkit listrik sareng insinyur sipil
4. Pusat pembuatan ulang peralatan - Pikeun ngalereskeun macem-macem alat sélulér sareng kompresor hawa.
5. Pangropéa, Panyimpenan, Latihan.
6. Energi pusat konsultasi téknis- Pikeun nyandak usaha nawar, nyayogikeun basis data ékspor sareng konsultasi téknis profesional

lima proyék inti

1.Kiln silinder proyék ngamangpaatkeun panas mancorong

Perusahaan kami parantos fokus kana panilitian pasar sareng ngarengsekeun desain kolektor panas sumangit cangkang kerang pikeun nyayogikeun listrik, manaskeun cai mandi sareng pemanasan dina usum. Urang tiasa ngadamel panilitian sareng desain situs numutkeun sarat konsumén pikeun nyayogikeun jasa modular sareng masing-masing ka konsumén.
Utamana dina aspek pembangkit listrik , Perusahaan kami ngadopsi téknologi pembangkit listrik tenaga listrik limbah suhu rendah. Téknologi ieu langsung ngagunakeun suhu limbah suhu handap anu dikaluarkeun tina inlet kiln sareng outlet kiln pikeun ngahasilkeun énergi listrik. Teu aya konsumsi bahan bakar sareng teu aya polusi nalika ngahasilkeun listrik. Mangrupikeun téknologi pembangkit listrik héjo kalayan kauntungan ékonomi anu ageung, bersih sareng héjo, anu saluyu sareng kabijakan pamaréntah anu bersih sareng hemat energi. Éta ngagaduhan rohangan sareng prospek anu hadé.
Kauntungannana proyék:
1, Unit anu didinginkan cai nganggo téknologi évaporasi flash, anu tiasa ngagaduhan panggunaan panas limbah anu luhur pikeun sacara signifikan ngamajukeun manpaat ékonomi tina set generator.
2 、 Kulét AQC mangrupikeun jinis nangtung. Éta dilengkepan pre-deduster (settling chamber) sateuacan alat keur ngagolakkeun supados ngirangan lebu anu lebet kana boiler.
3 、 PH boiler mangrupikeun jinis horizontal, nganut boiler saku uap sirkulasi paksa; Hiji kaunggulan nyaéta ngirangan déposisi lebu daérah manaskeun sareng kaunggulan sanésna nyaéta ngirangan jumlah pakakas rapang, sareng ngirangan kabocoran hawa tina sistem.
4, Sistem kontrol anu disebarkeun ngadopsi perangkat keras sareng sistem parangkat lunak perusahaan anu terkenal sacara internasional. Éta canggih tur dipercaya.

2. Proyék sistem logistik anu cerdas - ngagunakeun kontrol angka sareng téknologi kartu pinter pikeun ningkatkeun efisiensi pangiriman pengepakan sareng ngirangan kasalahan manusa.

3. Proyék sistem ékspor tungku sareng tungku - nganggo jaringan saraf, modél idéntifikasi sareng téknologi sensor lemes, modél komposit algoritma kontrol duga pikeun ngagentos operasi artifisial, sadar kontrol otomatis sareng ngahontal tujuan kualitas stabil, jumlah stabil, hemat batubara, hemat listrik sareng kapasitas produksi ningkat dina kaayaan operasi tanaga mantap.

4. Proyék sistem manajemén énergi- ngumpulkeun, nganalisis, ngawas sareng ngatur data medium énergi ku netepkeun platform sistem manajemen énergi pikeun ngahontal tujuan hemat energi sareng émisi émisi.

5. Mesin ngagantikeun jalma dina posisi konci-nyandak tutuwuhan calakan salaku orientasi tujuan, nganggo robot dina padamelan résiko tinggi. Ayeuna 5 proyek R&D parantos dikonfirmasi pikeun ditalungtik.

①Ganti loading manual sareng robot tipe kantong
②Ganti kantong artifisial lebetkeun ku packer otomatis
③ Robot "Snowman" beberesih pikeun cooler parut
④Ganti operasi artifisial sareng pembersihan blok preheater sareng robot sambel kulit
⑤ Ganti beberesih gudang jijieunan sareng robot beberesih

Alat-alat sareng Suku cadang

Pabrik nangtung (pabrik nangtung atah, pabrik nangtung semén, pabrik nangtung nangtung), tungku rotary, efisiensi tinggi ngilu cooler sareng roller press sareng sajabana anu diciptakeun ku grup jual perusahaan tiasa nyumponan paménta 2500-10000tpd kanggo prosés produksi semén garing anu anyar .
Gabung sareng Jérman Siemens Company sareng Zhejiang Central Control Co., Ltd, perusahaan ngembangkeun sareng ngahasilkeun sistem kontrol otomatis téknis ngarah, sistem diagnosis ahli pikeun kiln rotary, sistem latihan simulasi OTS sareng sistem hemat énergi.
Perusahaan ngadopsi tingkat luhur mesin impor pikeun ngahasilkeun tahan tahan, tahan panas sareng tahan tahan korosi, anu tiasa minuhan paménta 2500-10000tpd kanggo prosés produksi semén garing anyar.
Gotong royong sareng CN Gpower Gearbox Co., Ltd sareng grup NGC, perusahaan ngadegkeun pusat pangropéa girboks pikeun nyayogikeun solusi girboks pikeun perusahaan industri.
"Win-win" mangrupikeun tujuan anggota JIDONG urang. Kami tulus ngarepkeun kerjasama anjeun!

aaa