11kV-1100kV stasiun porcelain post insulator saluyu sareng standar IEC sareng ANSI.

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kami nyayogikeun insulator pos inti padet ku tegangan anu kapeunteun 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kami bakti ka stasiun insulator pos ti 1952, ngaliput kalolobaan pasar Éropa sareng Amérika. Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun kalayan tulus.

Produk Utama kalebet AC sareng DC 10kV-1100kV isolator pos-pos porselen, kaluaran taunan 110kV ka luhur langkung ti 180.000 buah, sareng kaluaran insulator sareng pangsa pasar parantos teras-terasan di industri pos insulator di Cina pikeun mangtaun-taun.

Produk kami utamina dianggo di pembangkit listrik UHV.

workshop1
workshop2

Katerangan pedaran

1) kami mangrupikeun pemasok insulator pikeun Power Grid Propinsi, Grid Daya Kidul sareng alat-alat listrik Tegangan-utama anu didamel di Cina, sareng salah sahiji tina opat pemasok utama proyék UHV.

Klién

Tanggal pesenan

Jenis

Qty

Tanggal pangiriman

Ngaran proyék

Kakuatan Propinsi Grid Hebei Electric Power Co., Ltd..Panga Mésér

2018-8-28

ZSW-72.5 / 12.5 (C12.5-325-2763)

220

2019-1-30

Proyék Zhangbei VSC-HVDC ± proyék 500kV Zhangbei converter

FXBZ- ± 500 / 160-2

, 6000.00011000

13

± 500kV / 12.5kN

37

± 500kV / 16kN

100

ZSW-40.5 / 16 (C16-250-1300)

21

FXBZ- ± 500 / 160-3,

2400 dina3000

19

± 150kV / 12.5kN

36

Perusahaan Kakuatan Grid Beijing Electric Power Company

2018-8-28

± 500kV / 16kN

138

2019-1-20

Proyék Zhangbei VSC-HVDC (Beijing)

FXBZ- ± 500 / 160-3.200.0003000

21

± 150kV / 12.5kN

35

ZSW-40.5 / 16 (C16-250-1300)

8

ZSW-110/8 (C8-450)

14

FXBZ- ± 500 / 160-2,

6000 dina11000

17

Kakuatan Propinsi Grid JiangSu Electric Power Co., Ltd..Paké Cabang

2017-4-24

ZSW-126/16 (C16-450-3150)

156

2017-6-9

SuZhou UHV konvérsi gardu

ZSW-126/16 (C16-450-3150)

6

42837

ZSW-126/16 (C16-450-3150)

88

42916

Substitusi TaiZhou UHV converter

Grid Kakuatan Nagara

2018-12-27

ZSW-126/20 (C20-450-3150)

1

2019-6-15

MengXi 1000kV konvérsi gardu

ZSW-252/16 (C16-1050-6300)

8

2019-6-15

ZSW-252/16 (C16-1050-6300)

8

2019-6-15

Perusahaan kakuatan listrik Shanxi

2019-1-16

ZSW-252/20 (C20-1050-6300)

8

2019-5-15

JinZhong 1000kV konvérter pencawang

ZSW-252/20 (C20-1050-6300)

8

2019-5-15

ZSW-126/20 (C20-450-3150)

1

2019-5-15

ZSW-126/20 (C20-450-3150)

1

2019-5-15

Perusahaan Kakuatan listrik ShanDong

2019-12-10

ZSW-72.5 / 12.5 (C12.5-325-2763)

39

2020-3-30

Proyék ShanDong GuanTing-Weifang 500kV

2 company perusahaan ngaluluskeun auténtikasi tilu-hiji-hiji ngeunaan kualitas / lingkungan / sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan tanggal 20 Maret 2008.

Sértipikat Kualitas

Quality

Sértipikat Kaséhatan sareng Kasalametan

Health

Sértipikat Kaséhatan sareng Kasalametan Lingkungan

Environment

3) Dina 2015, perusahaan kami nganyarkeun peralatan lini produksi, mekarkeun kapasitas produksi, sareng sadar kana optimalisasi aliran prosés. Perusahaan ketat ngatur produksi produk saluyu sareng standar IEC, standar nasional, standar perusahaan sareng standar pangguna, sareng detil kualitas produk lengkep ditutupan. Ti saprak didirikeun perusahaan 68 taun ka pengker, insulator porselen pilar ngawangun rod produk kami parantos dikirimkeun langkung ti 3 juta potongan di panjuru dunya, sareng teu kantos aya kacilakaan kualitas anu disababkeun ku masalah kualitas produk.

Garis produksi

six

Five

four

three

one

two

one


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • 330kV station porcelain post insulator is the best quality in China

      330kV stasiun porsélin pos insulator nyaéta b ...

      Produk Utama kalebet AC sareng DC 10kV-1100kV isolator pos-pos porselen, kaluaran taunan 110kV ka luhur langkung ti 180.000 buah, sareng kaluaran insulator sareng pangsa pasar parantos teras-terasan di industri pos insulator di Cina pikeun mangtaun-taun. Produk kami utamina dianggo di pembangkit listrik UHV. 1. kami mangrupikeun pemasok insulator State Grid Power, Grid Daya Selatan sareng alat-alat listrik Voltase utama didamel di Cina, a ...

    • 170kV station porcelain post insulator meets customer standard requirements

      170kV stasion porselen pos insulator minuhan cu ...

      Produk Utama kalebet AC sareng DC 10kV-1100kV isolator pos-pos porselen, kaluaran taunan 110kV ka luhur langkung ti 180.000 buah, sareng kaluaran insulator sareng pangsa pasar parantos teras-terasan di industri pos insulator di Cina pikeun mangtaun-taun. Produk kami utamina dianggo di pembangkit listrik UHV. 1. kami mangrupikeun pemasok insulator State Grid Power, Grid Daya Selatan sareng alat-alat listrik Voltase utama didamel di Cina, a ...

    • 220kV station porcelain post insulator is very popular among European and American customers

      220kV stasion porselin pos insulator pisan ...

      Produk Utama kalebet AC sareng DC 10kV-1100kV isolator pos-pos porselen, kaluaran taunan 110kV ka luhur langkung ti 180.000 buah, sareng kaluaran insulator sareng pangsa pasar parantos teras-terasan di industri pos insulator di Cina pikeun mangtaun-taun. Produk kami utamina dianggo di pembangkit listrik UHV. 1. kami mangrupikeun pemasok insulator State Grid Power, Grid Daya Selatan sareng alat-alat listrik Voltase utama didamel di Cina, a ...