Kami nyayogikeun kualitas luhur

alat-alat jeung bahan

  • galvanizing tube1

    tabung galvanis1

    Ihtisar Rincian Gancang Standar: ASTM, BS, DIN, GB, JIS Standard2: ASTM A106-2006, ASTM A210-1996, ASTM A53M-2007, BS 1387, BS EN10025, BS EN10219, DIN EN 10216-1-2004, DIN EN 10208-1-1998, DIN EN 10217-1-2005, DIN EN 10025, GB 3087-1999, GB / T 3091-2001, GB / T 3094-2000, JIS G3461-2005, JIS G3452-2004 Kelas Kelas: 10 # -45 #, 16Mn, A53-A369, alloy Cr-Mo, alloy Mn-V, Q195-Q345, ST35-ST52, STB35-STB42 Kelas: 10 #, 20 #, 45 #, 16Mn, A53 (A, B ), 12Cr2Mo, 15MnV, Q235, Q345, Q195, St37 ...

  • H channel steel

    H saluran baja

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Shandong, Cina Kelas: Q235B, SM490, SS400, Q345B Téhnik: Kandel Gulung Panas: 5-45mm Aplikasi: gudang, bengkel, showroom jsb Panjangna: 6-12m Standar: ASTM Flange Width: 10- 500 Kandel Flange: 2-50 Lebar Wéb: 160mm Kandel Wéb: 6-40mm Nami Merk: PREKING Nomer Modél: PRK241 Toleransi: ± 1% Layanan Pangolahan: Bending, Las, Punching, Cutting Bentuk: H-bentuk I-bentuk Ke. ..

  • Professional Manufacturers Hot Selling Angle steel/MS Angle steel/galvanized Angle steel

    Pabrikan Profesional Jual Jual Angle st ...

    Pedaran lengkep Parameter produk anu dihasilkeun ku perusahaan urang sapertos kieu Standar ASTM, bs, GB, JIS Kelas S235JR-S335JR Series Tempat Asalna Hebei, Cina Modél Nomer 5 # ~ ​​10 # Jenis Menara Transmisi Aplikasi Sarua. struktur, pangwangunan kapal, sareng sajabana Toleransi ± 5% Pangolahan Layanan Las, Punching, Technique Cutting Hot Rolled Material SS400 Panjang 6m-12m Certified ISO, FPC, PCL, CCS, BV, ABS, RINA, NK, KR, VL ...

  • 11kV-1100kV station porcelain post insulator conforming to standards of IEC and ANSI.

    11kV-1100kV stasiun porselen pos insulator co ...

    Kami nyayogikeun insulator pos inti padet ku tegangan anu kapeunteun 11kV, 24, 35kV, 52kV, 72.5kV, 126kV, 252kV, 363kV, 550kV, 800kV, 1100kV. Kami bakti ka stasiun insulator pos ti 1952, ngaliput kalolobaan pasar Éropa sareng Amérika. Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun kalayan tulus. Produk Utama kalebet AC sareng DC 10kV-1100kV isolator pos-pos porselen, kaluaran taunan 110kV ka luhur langkung ti 180.000 lembar, sareng kaluaran insulator sareng pangsa pasar parantos ...

  • band steel

    waja band

    Ihtisar Standar: Kelas Baja GB: Q195 Tempat Asalna: Téhnik Cina: Pangobatan Permukaan Digulung Dingin: Aplikasi Galvanis: Nomer Modél Konstruksi: Jalur Baja Jeneng Brand: Euweuh Lebar: 25-395mm Panjangna: Sakumaha diperyogikeun, Sakumaha diperyogikeun Nami Produk: waja galvanis strip Type: Steel Coil / Strip Steel Surface: Smooth Galvanized Color: Zinc ketebalan: 0.12-2.0mm lebar: 25-395mm MOQ: 25 Ton Packing: Kustomisasi numutkeun sarat Kamampuhan Suplai Kamampuhan Suplai: 1000 Métrik Ton / Métrik Ton per Bulan galvani ...

  • Slag vertical mill

    Pabrik nangtung nangtung

    Pabrik slag nangtung mangrupikeun alat grinding tipe tekanan hawa anu négatip, anu bakal garing ka slag sareng ngagiling slag. Taneuh slag ku grinding roller dina cakram grinding diwangun ku dua bagian: bagian leutik tina slag anyar kalayan kandungan cai tinggi sareng kaseueuran slag anu henteu acan réngsé kalayan kadar cai anu langkung handap. Bagéan slag anu henteu réngsé ieu mangrupikeun bahan kasar anu dipulangkeun saatos dipisahkeun ku pamisah kusabab partikel anu langkung ageung. Angin tekanan négatip anu kuat nyababkeun ...

  • Grinding roller

    Grinding gilinding

    Materi Standar GB, EN, DIN, ASTM, GOST, JIS, ISO Bahan Ngolah Forging, Casting, Las Panas Perlakuan Panas, Normalisasi, Q&T, Induksi Hardening Machining Tolerance Max. 0,01mm Mesin Kekasaran Max. Ra 0.4 Modul Gir 8-60 Akurasi Teeth Max. ISO Kelas 5 Beurat / Satuan 100kgs - 60 000kgs Aplikasi Pertambangan, Semén, Konstruksi, Kimia, Pangeboran Minyak, Pabrik Baja, Pabrik Gula sareng Sertifikasi Pembangkit Listrik ISO 9001

  • Roller Press

    Roller Pencét

    Roller pers mangrupikeun alat grinding énggal anu dikembangkeun dina pertengahan 1980an. Téknologi extruding sareng grinding énggal anu utamina diwangun ku éta ngagaduhan pangaruh anu luar biasa dina hemat énergi, sareng nampi perhatian anu hébat ti industri semén internasional. Éta parantos janten téknologi énggal dina ngembangkeun téknologi grinding. Mesin ngadopsi prinsip kerja tina konsumsi énérgi low tina lapisan bahan tekanan-luhur sareng ngadopsi modeu kerja tina partikel tunggal naksir dina grup. Saatos ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • mactt

Pedaran ringkes :

Tangshan Jidong Mékanis sareng Alat Listrik Co., Ltd mangrupikeun perusahaan berorientasi jasa produksi anu komprehensif, éta mangrupikeun usaha patungan ku Tangshan Jidong Equipment & Engineering Co., Ltd sareng Tangshan Jidong Cement Co., Ltd. Éta mangrupikeun platform hosting tina integrasi sistematis , manajemén terpusat sareng operasional integratif sumberdaya internal Grup Pengembangan Jidong. Perusahaan gaduh saratus taun pangalaman ngadamel peralatan sareng langkung ti 30 taun pangalaman pangropéa pikeun prosés produksi semén garing anyar.

Usaha inti ngaliput perlengkapan semén sareng suku cadang persediaan, alat-alat sareng perawatan suku cadang, inovasi téknis sareng ukuran, operasi sareng perawatan lini produksi, konsultasi manajemén sareng sajabana pikeun nyayogikeun solusi sistematis anu propésional pikeun konsumén.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & NUNJUKKAN PERDAGANGAN

  • 8~H(VCA9ME)DA_ZFH`DQ$08
  • }P8$4(J]BD_9_F_A({4}MM9
  • NO_9~N2GY5J(4Q]_M4ADJ)7
  • ~L[_FS3[)7U1U)M33W0EAYY
  • HI0H[WUQ3D{8{ZT@6T~K3)4
  • H`}UYI0~DF9}OG~TOPEJ1R9
  • 9E}A2~Z0WO]~6@E6N_C6WG4
  • {5[_4$3`F99T[43ADJTZE@O